Rondreis Luxemburg

Luxemburg beschikt over een mooi natuurgebied soms zelfs uniek. De landschappen zijn erg gevarieerd met vele heuvels en bossen die soms zelfs doorkruist worden door beekjes en riviertjes. Er komen ook veel rotsformaties voor. Het beschikt ook over een aantal mooie natuurparken en een groot stuwmeer waar je kunt zwemmen.

Auto vakantie

Luxemburg is vanuit Nederland makkelijk te bereiken met de auto. De afstand vanaf Utrecht is ongeveer 375 kilometer en ongeveer 4 uur rijden. Je rijd van Nederland naar België en van België Luxemburg binnen. De kosten van benzine zijn 1,59 Totale kosten zijn ongeveer 50 euro per tankbeurt.

Vliegvakantie

Je kan ook met het vliegtuig naar Luxemburg. Je kan vliegen vanaf Amsterdam Eindhoven en Rotterdam naar het vliegveld in Luxemburg. Hier doe je ongeveer 55 minuten over. Een retourticket heb je al vanaf 250 euro.

rondreis luxemburg

Treinvakantie

Je kan met de trein naar Luxemburg vanaf utrecht Centraal. De reis duurt ongeveer 5 en half uur en kost 72 euro en je moet 2 keer overstappen onderweg.

Camping Birkelt

Camping Birkelt is een levendige camping in het mooiste deel van Luxemburg er zijn veel dingen te doen je kan er zwemmen de sauna in maar ook voor sportieve activiteiten is ruimte. Het gebied waar deze camping in ligt noemen ze ook wel klein Zwitserland. Deze naam komt door de landschappen bossen bergen en de beekjes en rivieren. De camping heeft een uniek all weather zwembad doordat er een koepel over het zwembad staat. Deze koepel kan in de winter dicht en in de zomer open zo kan je altijd in elk weertype zwemmen. Er zitten ook voetbal tennis en volleybalvelden op de camping verder bevat het een grote speeltuin trampolines en een openluchtbioscoop.

Vakantiepark La Sapiniere

Het vakantie park ligt op een hoogte van 500 meter in de Ardennen. Op dit vakantie park vind je luxe sta caravans met wifi en is er een verwarmd openluchtbad, wandelroutes, midgetgolf, kinderspeeltuinen, tennisbaan, tafeltennis, en velen wandelroutes door de natuur. Verder zit er op 18 kilometer een golfbaan op 7 kilometer een supermarkt en op 2,5 kilometer een bakker. Naast het vakantiepark ligt het verwarmde zwembad met sauna’s duikplanken glijbanen en een stoombad. Als gast op het park krijg je elke dag 2 uur gratis toegang in het bad.