Hotels in Luxemburg

In Luxemburg heb je een aantal hotels van luxe tot vrij basis en van zakelijk tot all inclusieve. Luxemburg is een ideaal vakantie land om de rijke geschiedenis van het land te bekijken. Of als je niet van extreme hitte houd de wat koelere maar aangename zomers mee te maken.

Zakelijk hotel

Het hotel Sofitel Luxembourg Europe is een zakelijk hotel die veel gebruikt word en is een van de weinige 5 sterren hotels in Luxemburg. Het hotel is omringd door Europese organisaties en ligt op loopafstand van het nieuwe expocenter. Het hotel is makkelijk te bereiken voor de zaken mensen. Het ligt ongeveer op 7 kilometer van het vliegveld 5 kilometer van het treinstation en 2 kilometer van de binnenstad af. Het hotel bied een aantal ruimtes waar je een zakelijke afspraak kan houden en kan overleggen.

Vakantie hotel

Het hotel Coque is een ideaal hotel om met het gezin op vakantie te gaan vooral voor gezinnen met kinderen zijn er genoeg activiteiten. Zo zijn er verschillende activiteiten op het water is er een wellness/massage ruimte zijn er sportactiviteiten en is er een klimmuur. Verder is het restaurant van een restaurant voorzien. Er word ook wel is een familie dag georganiseerd heer worden dan verschillende activiteiten en attributen naar het hotel gehaald zodat de hele familie zich vermaakt. Er is bijvoorbeeld een trampoline, avonturen pacours ,minigolf, een schminker, een voetbal toernooi en nog veel meer dingen.

hotels luxemburg